ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΖΑΚΙΩΝ

 

 
Και για καθαρισμούς τζακιών, επιλέξτε την επιχείρηση του κ. Λάμπρου Καράμπελα, στην Καλλιθέα, για εγγυημένο αποτέλεσμα και συμφέρουσες τιμές.

Έχοντας συνεχή και συνεπή παρουσία στο χώρο, έχουμε αποκομίσει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία οποιαδήποτε σχετική εργασία μας ανατεθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λάμπρος Καράμπελας ειδικεύεται σε:

  • καθαρισμό - συντήρηση τζακιών και καμινάδας
  • καθαρισμό - συντήρηση καμινάδων λέβητα

Μάλιστα, στον καθαρισμό καμινάδας (δηλαδή την απομάκρυνση κάθε κατάλοιπου καύσης), ο κ. Καράμπελας χρησιμοποιεί και μικροκάμερα για ακόμα πιο αποτελεσματική δουλειά!

Η δουλειά μας ξεχωρίζει για την ποιότητα και την καθαρότητά της, με τη χρήση προϊόντων που δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα στον ανθρώπινο οργανισμό, δημιουργώντας για εσάς ένα ακόμα πιο ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

Οι τιμές μας είναι συμφέρουσες και οικονομικές με τον καθαρισμό και τη συντήρηση τζακιών και καμινάδας να ξεκινάει από 45€.

Μην καθυστερείτε άλλο, λοιπόν! Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα!